Quickscan

In een veranderende markt waar het vaak aankomt op de talenten van de ondernemer-manager zijn er bijna altijd onzekerheden. Elke ondernemer moet van tijd tot tijd een kritische blik werpen op zijn/haar talenten. Door middel van de QuickScan heeft men snel inzicht in de knelpunten en mogelijkheden.

breezi_placeit

De QuickScan is een eenvoudig in te zetten instrument om op een efficiënte en snelle wijze talenten en behoeftes inzichtelijk te krijgen. Door het invullen van slechts 20 vragen heeft men binnen enkele minuten een eigen profiel. De QuickScan richt zich op 4 domeinen nl:

  • Finance
  • Ondernemerschap
  • Leiderschap
  • Marketing/klanten

De uitkomst van de QuickScan biedt inzichten om snel resultaat te halen bij de eigen ontwikkeling(en), die van de salon en de mogelijkheid om een trainingsprogramma op maat voor de ondernemer-manager te maken. Uiteraard is het maken van de QuickScan geheel kosteloos en vrijblijvend. Onze adviseurs zullen met u de QuickScan doornemen. U kunt zich aanmelden voor een bezoekje van één van onze adviseurs door ons een mailtje te sturen.

Bent u benieuwd geworden naar onze QuickScan en wilt u hem al eerder uitvoeren? Ook dat is mogelijk! U kunt hem namelijk direct online invullen.