Business Talk

Bij de bijeenkomst van Business Talk staan alle actualiteiten centraal. Gedurende 3,5 uur bespreekt Richard Koffijberg een aantal belangrijke onderwerpen met de deelnemers. De input van de deelnemers is hierbij van groot belang. Breng ondernemers en leidinggevenden bij elkaar en je ziet binnen enkele ogenblikken dat iedereen tegen dezelfde vragen en problemen aanloopt. Gesprekken over waarom sommige keuzes zo moeilijk zijn, hoe we beter kunnen delegeren of hoe we meer grip op omzet, klanten en personeel krijgen. Dit is slechts een kleine greep uit alles wat er te bespreken is.

Heerlijk om dit met elkaar te delen en van elkaar te leren. Hier geldt dat resultaten uit het verleden wel degelijke een garantie bieden voor de toekomst. Het gaat tenslotte om ervaringen delen. Wat voor de ene niet werkt kan voor de ander de ultieme oplossing zijn. Een week voor aanvang van deze bijeenkomst neemt Richard contact met de deelnemers op om te inventariseren welke onderwerpen in het programma moeten worden behandeld. Deze presentatie is geschikt voor ondernemers, franchisenemers, filiaalhouders en iedereen die hart heeft voor de zaak en leent zich ook voor een inspiratie moment voor het hele team of een deel ervan.

PRIJS
Wij promoten het samen delen en verspreiden van kennis. Dat is de reden dat samen komen (jij en je collega) een enorm voordeel oplevert.

Duur
1 middag

Data
Dinsdag 30 mei 2017

Deelnemers
maximaal 15 salons, dus 30 personen

Tijd
16.00 uur tot 20.00 uur

Locatie
Business-Factory, WELLA education studios, Rotterdam.

Prijs
€ 135,00 per 2 personen (exclusief BTW, inclusief diner)