Out of the box

Deze “Out of the box” cursus geeft totaal nieuwe inzichten voor jouw bedrijf maar ook voor jezelf. De beginvraag is simpel namelijk “Wat zou je (anders) doen als er helemaal niets zou zijn of te wel als je helemaal opnieuw zou beginnen?” Om het antwoord te krijgen op deze vraag gaan wij op zoek naar de “ideale klant”, de “ideale medewerker” en de “ideale salon”. Daarna wordt er een keuze gemaakt voor de locatie, openingstijden, schaalgrote en de marketing van het bedrijf. Uiteraard behoort social media ook tot de onderwerpen die zullen worden behandeld. Vervolgens worden de “Ideale omstandigheden” vergeleken met de “huidige situatie”. Aan het einde van deze cursus ben je in staat om een plan van aanpak te maken voor de veranderingen/ verbeteringen die je wilt aanbrengen.

Deze cursus is aan te raden voor ondernemers, leidinggevende, managers en iedereen die weet dat er veranderingen moeten plaatsvinden maar niet weten hoe er begonnen moet worden.

PRIJS
Wij promoten het samen delen en verspreiden van kennis. Dat is de reden dat samen komen (jij en je collega) een enorm voordeel oplevert.

Duur
1 middag

Data
Dinsdag 7 maart 2017

Tijd
16.00 uur tot 20.00 uur

Locatie
Business-Factory, WELLA education studios, Rotterdam.

Prijs
€ 135,00 per 2 personen (exclusief BTW, inclusief diner)